sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Voorhavenlaan 84
    9000 Gent
  • 09 255 58 00

Ketels Werkhuizen Nv


In 1945 besloten de vier gebroeders KETELS samen een herstel en constructiebedrijf te starten. Twee jaar later krijgen ze de kans om scheep te gaan met CUMMINS en worden ze verdeler van CUMMINS MARINE MOTOREN om later dan de officiële dealer van België te worden. Nog eens twee jaar later besloten ze een Naamloze Vennootschap te vormen en deze de naam van de stichter te geven: WERKHUIZEN FLORIMOND KETELS nv.
Gedurende reeds meer dan 60 jaar heeft het familiebedrijf, sinds 1978 in handen van de 2de generatie en momenteel al vertegenwoordigd door de 3de en dat gemiddeld een 20-tal mensen tewerkstelt, zich sterk gespecialiseerd in de VERKOOP, PLAATSING en SERVICE van CUMMINS MARINE MOTOREN.
Verder is het bedrijf eveneens gespecialiseerd in alle draai- en freeswerken, alle plaat- en constructiewerken, bezit de firma een scheepslift voor schepen tot 300 Ton, …
Eveneens kan men er terecht voor het afbouwen van casco’s, het plaatsen van straalbuizen en gesloten schroefassmeersystemen, … Kortom, kan het bedrijf bijna alle denkbare herstellingen aan.
De WERKHUIZEN FLORIMOND KETELS nv is momenteel uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de binnenscheepvaart en vooral gekend omwille van de geleverde KWALITEIT en de SERVICE ten dienste van het uitgebreide klienteel


Ketels Werkhuizen Nv in het kort

Bouw of levering van

  • ALLE SCHEEPSHERSTELLINGEN

Online bestellen:

Nee

Online assortiment bekijken:

Nee

Soort bedrijf

  • CUMMINS MARINE DEALER
  • 24/24hr SERVICE, ruim assortiment onderdelen